Serviciul de transport public local va fi concesionat

Serviciul de transport public local va fi concesionat

Primăria Municipiului Giurgiu a aprobat în ședința ordinară din 2 octombrie concesionarea serviciului de transport public local de persoane. Concesionarea se va face prin licitație publică la care vor participa mai multe societăți comerciale.
Toate liniile de transport se vor interconecta în fața Primăriei, unde vor fi amplasate două stații de autobuz, de o parte și de alta a traseului. Vor fi introduse legitimații de călătorie de tip card, iar autobuzele vor fi dotate cu cititoare de carduri. De asemenea, se va suplimenta numărul de autobuze și vor fi înființate noi trasee.
Categoriile de persoane care vor beneficia în continuare de gratuitate la transportul în comun sunt pensionarii, văduvele și veteranii de război, revoluționarii, persoanele persecutate din motive politice, persoanele cu handicap grav și însoțitorii personali ai acestora. Elevii vor beneficia de reducerea cu 50% a legitimațiilor de transport, dar și donatorii de sânge, pe baza unui abonament valabil timp de o lună de zile.
Subvenționarea legitimațiilor de călătorie va fi suportată de municipalitate în limita unui cuantum de 90 000 de lei lunar.

Ultima modificare: 08.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Reparatii carosabil si trotuare in mai multe zone din municipiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.